Nieuws

Expolite TourBlinder 400 & Vintage armatuur

08 maart 2018

Omdat wij streven naar een volledige overgaan naar het energiezuinige LED, hebben wij sinds kort ook de blinder in een LED variant. We hebben gekozen voor de Tourblinder 400 van Expolite, uitgevoerd met een krachtige LED module die beslist niet onder doet voor de traditionele halogeen blinder! Verder hebben wij ons verhuurpakket uitgebreid met de Admiral Vintage armatuur, beide varianten, de 38 en 53 cm. variant. Standaard wordt deze lamp geleverd met een traditioneel gloeilamp van 60 cm. Uiteraard hebben wij deze vervangen voor een LED variant.


Allen & Heath - Shure QLDX - StageDex podiumde

09 januari 2017

Momenteel wordt het geluidpakket flink uitgebreid. Onlangs hebben een Allen & Heath QU-16 incl. dSNAKE AB168 ed. in gebruik genomen. Verder hebben we geïnvesteerd in de Shure QLDX serie en onze DI's vervangen voor Klark Teknik DN 100/200 DI's. Daarnaast zijn de eerste StageDex's binnengekomen. Maar ook op licht gebied zitten we niet stil!


Geluidset dB Technologies!!

23 augustus 2016

Na enig beraad hebben wij besloten verder te investeren in PA en wel in dB Technologies. Op de afgelopen ProLight & Sound waren wij al onder de indruk van de klank, helderheid en warme geluid van de Engenia serie, Vandaar dat wij gekozen hebben voor een set Ingenia IG3T toppen in combinatie met de DVA KS10 subs. Het gehele systeem is actief. In de toekomst zal het systeem verder uitgebreid worden met de IG1T, IG2T en meerdere subs.


LE-ref-560

22 maart 2016

Nieuw in de verhuur de LE-ref-560. De armaturen maken gebruik van een halogeen lamp, waardoor zowel een warme gloed als een blinder effect kan worden gecreëerd. Door de parabolische aluminium soft flood reflector word de ref-560 een echte eyecatcher op uw stage. De LE-ref-560's zijn voor het eerst ingezet bij de clip/cd opname van Hanne De Vries in de Baseliek in Veenendaal.