Nieuws

Weer volop in beweging

20 augustus 2022

Gelukkig zijn we weer volop in beweging met mooie projecten!
Het verhuurpakket wordt momenteel flink uitgebreid met Robe Robin LEDBeam 350, Storm 300 wallwash RGWB, Tourblinders single 1 x 100w, flinke aanvulling op onze LEDparren, tw LE-IQ 330 RGBW zoom.
Kortom, weer veel nieuwe mogelijkheden!


Corona, maar geen stilstand

02 juni 2020

Door de Corona maatregelen is de evenementenindustrie tot stilstand gekomen, ook onze mooie gevulde agenda werd in 1 keer leeg geveegd. Weg mooie vooruitzichten! Gelukkig hebben wij niet stil hoeven te zitten. We hebben deze periode gebruikt om versneld een loods te bouwen om ons weer ontstane ruimtegebrek op te lossen. Medio juni kunnen we ruimte gaan benutten en zullen de eerste flightcases naar binnen geschoven worden! Hierdoor kunnen we, als alle beperkingen worden opgeheven, weer direct vol gas beginnen. Wij zien er naar uit!


Christie 65" panels, LE-ref40-1, Encore FR150

17 juli 2019

De dozen rollen weer binnen! Onlangs binnengekregen 2 Christie UDH651-L Panels 4K, geweldig voor presentaties of (voetbal)wedstrijden, fantastische kleurweergave, scherpte en diepte! Informeer naar de huurmogelijkheden. Met Opwekking hebben we voor het eerst de LE-ref40-1 ingezet. Een ideale lamp voor evenementen en grotere podia. Maar er meer, deze week kwam een set Encore FR150z binnen, een LED Fresnel ter vervanging van de klassieke 0,5kW-ers.


Tourblinders, Outdoor Wallwash & LE-ref40-1

16 oktober 2018

Laatste maanden ons verhuurpakket verder uitgebreid met de extra Tourblinder 400, deze lampen hebben zich in de praktijk goed bewezen, verder wordt een flinke besparing op energieverbruik gerealiseerd, verminderd infra en biedt meer mogelijkheden. Daarnaast hebben we een aantal grote Wallwasher aangeschaft, vooral voor op gevels en overige buitengebeuren, maar ook om een grote hal in te kleuren. De lampen zijn uitgerust met 260W aan RGBW en zijn IP65.
Verder willen we al een tipje oplichten van onze nieuwe ontwikkeling, de LE-ref1-40. De tekenfase is inmiddels afgerond en de eerste materialen zijn al binnen. Het is de bedoeling dat deze armaturen met Opwekking 2019 worden ingezet.