Nieuws

Allen & Heath - Shure QLDX - StageDex podiumde

09 januari 2017

Momenteel wordt het geluidpakket flink uitgebreid. Onlangs hebben een Allen & Heath QU-16 incl. dSNAKE AB168 ed. in gebruik genomen. Verder hebben we geïnvesteerd in de Shure QLDX serie en onze DI's vervangen voor Klark Teknik DN 100/200 DI's. Daarnaast zijn de eerste StageDex's binnengekomen. Maar ook op licht gebied zitten we niet stil!


Geluidset dB Technologies!!

23 augustus 2016

Na enig beraad hebben wij besloten verder te investeren in PA en wel in dB Technologies. Op de afgelopen ProLight & Sound waren wij al onder de indruk van de klank, helderheid en warme geluid van de Engenia serie, Vandaar dat wij gekozen hebben voor een set Ingenia IG3T toppen in combinatie met de DVA KS10 subs. Het gehele systeem is actief. In de toekomst zal het systeem verder uitgebreid worden met de IG1T, IG2T en meerdere subs.


LE-ref-560

22 maart 2016

Nieuw in de verhuur de LE-ref-560. De armaturen maken gebruik van een halogeen lamp, waardoor zowel een warme gloed als een blinder effect kan worden gecreëerd. Door de parabolische aluminium soft flood reflector word de ref-560 een echte eyecatcher op uw stage. De LE-ref-560's zijn voor het eerst ingezet bij de clip/cd opname van Hanne De Vries in de Baseliek in Veenendaal.


CLF Hercules en CLF Dynamic White

09 oktober 2015

Al enige tijd hebben wij de CLF Hercules RGBWAUV aan ons assortiment toegevoegd. De CLF Hercules is een vernieuwend concept die superieure RGBWAUV kleur mengen en slim ontwerp. De speciaal geselecteerde hoge kwaliteit LEDs zorgen voor diepe, verzadigde kleuren met een uitstekende witbalans. Gegarandeerd flikkering vrije projectie maakt de Hercules geschikt voor tv shows, theater en bedrijfsevenementen. Tevens hebben wij binnengekregen de 1e serie CLF Dynamic White's, deze multifunctionele lamp, heeft zowel koude witte als ook warme witte LEDs, hierdoor kan altijd de juiste kleurtemperatuur of sfeer worden gecreëerd. Middels de barndoors kunnen deze LED-lampen prima als frontlicht functioneren op podium tot middelgrote omvang. Uiteraard energiezuinig!