Nieuws

Tourblinders, Outdoor Wallwash & LE-ref40-1

16 oktober 2018

Laatste maanden ons verhuurpakket verder uitgebreid met de extra Tourblinder 400, deze lampen hebben zich in de praktijk goed bewezen, verder wordt een flinke besparing op energieverbruik gerealiseerd, verminderd infra en biedt meer mogelijkheden. Daarnaast hebben we een aantal grote Wallwasher aangeschaft, vooral voor op gevels en overige buitengebeuren, maar ook om een grote hal in te kleuren. De lampen zijn uitgerust met 260W aan RGBW en zijn IP65.
Verder willen we al een tipje oplichten van onze nieuwe ontwikkeling, de LE-ref1-40. De tekenfase is inmiddels afgerond en de eerste materialen zijn al binnen. Het is de bedoeling dat deze armaturen met Opwekking 2019 worden ingezet.


Expolite TourBlinder 400 & Vintage armatuur

08 maart 2018

Omdat wij streven naar een volledige overgaan naar het energiezuinige LED, hebben wij sinds kort ook de blinder in een LED variant. We hebben gekozen voor de Tourblinder 400 van Expolite, uitgevoerd met een krachtige LED module die beslist niet onder doet voor de traditionele halogeen blinder! Verder hebben wij ons verhuurpakket uitgebreid met de Admiral Vintage armatuur, beide varianten, de 38 en 53 cm. variant. Standaard wordt deze lamp geleverd met een traditioneel gloeilamp van 60 cm. Uiteraard hebben wij deze vervangen voor een LED variant.


Allen & Heath - Shure QLDX - StageDex podiumde

09 januari 2017

Momenteel wordt het geluidpakket flink uitgebreid. Onlangs hebben een Allen & Heath QU-16 incl. dSNAKE AB168 ed. in gebruik genomen. Verder hebben we geïnvesteerd in de Shure QLDX serie en onze DI's vervangen voor Klark Teknik DN 100/200 DI's. Daarnaast zijn de eerste StageDex's binnengekomen. Maar ook op licht gebied zitten we niet stil!


Geluidset dB Technologies!!

23 augustus 2016

Na enig beraad hebben wij besloten verder te investeren in PA en wel in dB Technologies. Op de afgelopen ProLight & Sound waren wij al onder de indruk van de klank, helderheid en warme geluid van de Engenia serie, Vandaar dat wij gekozen hebben voor een set Ingenia IG3T toppen in combinatie met de DVA KS10 subs. Het gehele systeem is actief. In de toekomst zal het systeem verder uitgebreid worden met de IG1T, IG2T en meerdere subs.