Informatie

Geschiedenis

Enkele jaren geleden wilde de kindernevendienst van een plaatselijke gemeente een kerstmusical met de kinderen uitvoeren. Er kwam dus een vraag; wie heeft hiervoor nog wat theaterachtige lampen. Op onze zolder lagen nog wat discolampen uit mijn jeugd. Helaas bleken deze in een dusdanige staat dat gebruik niet meer verantwoord was. Omdat ik het initiatief ontzettend leuk vond ben ik op zoek gegaan naar nieuw armaturen. De mogelijkheden zijn tegenwoordig bijna oneindig, een oude hobby kwam opnieuw tot bloei, waardoor wij enkele jaren later in bezit zijn van een uitgebreide installatie met tal van mogelijkheden. Wij beschikken nu over bijna 100.000 watt aan conventionele verlichting, we kunnen tot ruim 175.000 watt aansturen en we hebben een brede verzameling "intelligent" licht en effecten. Voor kleinere settings hebben we voldoende audio mogelijkheden, waaronder een 32 kanaals mengtafel ed.

LightEvents Materiaallijst

Missie

Wij zijn een christelijk faciliterend bedrijf in licht, geluid én meer, begonnen vanuit kerkelijke activiteiten en rijk gezegend door onze Heer. Door het ontstaan en de groei van LightEventsbeschouwen wij dit als onze bediening. Daardoor kunnen wij ons inzetten voor tal van christelijke activiteiten, zonder dat we genoodzaakt zijn hoge kosten in rekening te brengen. Wij willen een meerwaarde leveren aan uw project, vandaar dat wij werken met professionele materialen. Dit vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Mogelijkheden

Inmiddels hebben wij reeds vele jaren medewerking verleend aan kerkdiensten, praise-avonden, festivals en evenementen zoals Opwekking, Putten4One, Afterbeat e.d. Maar ook musicals, binnen het onderwijs en kerk, het uitlichten van exposities, gym- en turn-uitvoeringen/wedstrijden en het verzorgen van (jeugd)disco-avond zijn mogelijk. Wij hopen u een goed en volledig beeld te hebben gegeven over onze activiteiten en zien graag uw reactie tegemoet!

André en Guido Boerland